Menu
4 december 2019

Kerst met Cunmar 2019, het kerst uitje voor de hele familie!

Op tweede kerstdag organiseert scouting Cunera – St.Marcellinus alweer voor de zevende de keer het enige echte kerstfestival in de regio. Naast de fameuze Hengelose kerstmiddag (24 december) kent Hengelo inmiddels een tweede kerstspektakel van formaat, het kerst uitje voor de hele familie: Kerst met Cunmar. De zevende editie van Kerst met Cunmar zal iets anders van opzet zijn dan de voorgaande zes edities. Vanwege een reconstructie van ons terrein zal dit jaar de markt ontbreken en zullen alle activiteiten in het bos gedeelte van ons terrein plaats vinden. Deze kleine verandering heeft er wel voor gezorgd dat we een programma met meer activiteiten aan kunnen bieden. Het beloofd een nog gezelliger en completer uitje voor de hele familie te worden onder het motto, klein maar fijn.

Vele bezoekers vinden jaarlijks op 2-de kerstdag hun weg naar de Bartelinkslaan 44 te Hengelo naar het super gezellige kerst familie gebeuren voor Hengelo en omstreken. Het festival vindt plaats van 12.00 tot 17.00 uur in ons sfeervol aangeklede kerst bos. Voor de kinderen is er vermaak in de vorm van een levende kerststal, spelletjes, schaapskudde, stormbaan, springkussen, ballonnen clown, verhalen verteller, kaarsen maken, trein ritjes, brood bakken, etc. Ook dit jaar is er voor de kinderen weer het grote Kerst met Cunmar spel waarbij er voor de kinderen een leuke traktatie valt te verdienen. De ouders kunnen genieten van een natje en een droogje, midwinterhoornblazer, gezellige koffiehoek met verse “kniepertjes” of een oliebol, en de enige echte KmC gluhwein. Een gepaste muzikale bijdrage word dit jaar verzorgd door DiStephano one man band en onze bekende vaste top act PURE.

PURE is een groep bestaande uit 5 talentvolle zangeressen. Alle 5 hebben ze een unieke, eigen sound en samen brengen ze dit naar een hoogtepunt. De zangeressen met een voorliefde voor Pop, Soul, R&B, Top 40 en Blues laten die liefde tot uiting komen in hun eigen vocal group. Vocal group Pure gaat voor U optredens verzorgen in onze grote Kerst met Cunmar kampvuurkuil

Komt U met de fiets dan is er voor U de fietsenstalling vlak naast de ingang van ons terrein. Komt U met de auto volg dan de parkeerborden. Van nabij het parkeerterrein kunt U per trein, of wandelend naar de ingang van ons terrein. Op het terrein zal de kerstman iedereen van harte welkom heten op dit gratis toegankelijke kerstfestival. Noteer in uw agenda op 2-de kerstdag vast een bezoek aan, het kerstfestival voor de hele familie!

Namens de scouting Cunera – St.Marcellinus kerstman tot ziens op 2-de kerstdag.